غذای خیابانی؛ خوشمزه ولی کشنده
کد مقاله : 1295-HMA
نویسندگان
آمنه اریحی *1، یسنا الهی2، الهه بابااحمدی شوشتری3، فردوس بختیاری4، عبداله رئیسی5
1دانشگاه فرهنگیان فاطمه الزهرا ۲ اهواز
2دانشگاه پردیس فرهنگیان فاطمه الزهرا اهواز
3دانشجو پردیس فاطمه الزهرا ۲ اهواز فرهنگیان
4پردیس فاطمه الزهرا2فرهنگیان اهواز
5عضو هیئت علمی
چکیده مقاله
چکیده مقاله:
غذا به عنوان مهمترین منبع تأمین کننده انرژی لازم برای ادامه فعالیت بدن، دارای اهمیت زیادی است. از این رو باید مراقب میکروبها و بیماری هایی نیز باشیم که از راه غذا وارد بدن ما می شوند و بر سلامت ما اثر سوء میگذارند.
هدف اصلی این مقاله آشنایی با بعضی از خطرات احتمالی وارد بر بدن از طریق غذاهای خیابانی و همچنین تلاش برای به حداقل رساندن این عوامل تهدید کننده سلامتی است.
تجربه یک غذای خیابانی می تواند خاطره انگیز باشد.
اما باید توجه داشت این غذا ها از نظر بهداشتی مطمئن و تضمین شده نیستند چرا که نظارت بر عرضه غذای خیابانی کمتر از نظارت بر رستوران هاست. مغازه های کوچک گاهی ممکن است بدون مجوز شروع به کار کنند و اتفاقا طرفداران زیادی دارند.
اما نباید بخاطر تجربه این غذاهای خوشمزه سلامتی خود را به خطر انداخت زیرا ممکن است عوارض جبران ناپذیری بر بدن ما بگذارد.
کلیدواژه ها
غذا- خیابان- آلودگی- ناسالم- بهداشت- میکروب
وضعیت: پذیرفته شده